قطعات ماشین لباسشویی

شناخت قطعات ماشین لباسشویی کمکی بزرگ به مصرف کنندگان برای عیب یابی ماشین لباسشویی است. اطلاعاتی که ما در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم در مورد قطعات ماشین لباسشویی جنبه عمومی دارند.لذا در برخی مواد که مشکلات ساده هستند ، میتوانید نسبت به شناسایی و تعویض قطعه اقدام نمایید.هرچند توصیه ما بر اینست که هیچ کدام از قطعات اصلی دستگاه را خودتان تعویض نکنید. زیرا تعویض این قطعات نیاز  به تخصص و مهارت دارد تنها متخصصان این رشته آگاهی لازم در این مورد را دارند.

به هنگام معیوب شدن دستگاهتان کافیست با ثبت سفارش ، مشکل دستگاهتان را به آوین فیکس اطلاع دهید. آوین فیکس نزدیکترین متخصص  مجرب را برای تعمیر ماشین لباسشویی به محل شما اعزام میکند.

شما میتوانید در تماس با ما ، نیز سفارش تعمیرات خود را ثبت کنید.

در زیر معرفی کوتاهی در مورد قطعات اصلی بکاربرده شده در ماشین های لباسشویی را به شما ارائه میدهیم.

قطعات ماشین لباسشویی

موتور( الکتروموتور)

بخش اصلی و مرکزی ماشین های لباسشویی را موتور دستگاه تشکیل میدهد.امروزه موتور بدون تسمه و موتور تسمه دار نامهایی هستند که در هنگام خرید ماشین لباسشویی از زبان فروشنده به گوش شما میرسد.نام هایی که بطور ساده و رایج برای انتخاب نوع موتور ماشین لباسشویی ترویج داده شده است.

انتخاب نوع موتور در هنگام خرید مزیت های خرید مناسب را برای شما فراهم میکند.مزیت هایی از قبیل لرزش کمتر، سر وصدای بسیار پایین،مصرف انرژی کمتر، و همچنین شستشوی مناسب تر البسه به واسطه انتخاب انواع برنامه شستشو، و این مزایا با خرید لباسشویی با موتور بدون تسمه یا دایرکت درایو نصیب شما میشود.

چند مدل موتوری که تا بحال در ماشین های لباسشویی مورد استفاده قرار گرفتند به این شرح میباشند.

موتور ماشین لباسشویی

۱.موتورهای القایی آسنکرون : موتورهای قدرتی با دو دور تند و دور شستشو و راه انداز خازنی میباشند.

۲. موتورهای یونیورسال: موتورهای سرعتی با گشتاور بالا و دارای زغال و بدون خازن میباشند.

۳. موتورهای BLDC: موتورهای القایی مگنتی با گشتاور مناسب و بدون زغال و بدون خازن می باشند.

۴.موتورهای دایرکت درایو DIRECT DRIVE : موتورهای القایی با گشتاور مناسب و بدون ذغال و بدون خازن و اتصال مستقیم و بدون فولی و تسمه می باشند.

پمپ تخلیه( drain)

پمپ لباسشویی از یک هسته با جنس آهنربای قوی تشکیل شده که به پروانه ای پلاستیکی متصل است و در هنگام دستور گرفتن از برد ماشین لباسشویی شروع به چرخش در جهت عقربه‌ های ساعت می‌کند.  همچنین سیم پیچ لباسشویی که در درون پمپ قرار گرفته،  با فرکانس ۵۰ هرتز و ولتاژ ۲۲۰ ولت کار می ‌کند.

  پمپ ماشین لباسشویی از قطعات دیگری از جمله پروانه و کاسه نمد تشکیل شده که این قطعات در هنگام کار پمپ، با به وجود آوردن حالت خلأ، باعث می شوند آب را به خارج از ماشین پمپاژ کرده و از ورود آب به قسمت آهن‌ ربایی پمپ تخلیه جلوگیری میکنند.

پمپ تخلیه در ماشین لباسشویی وظیفه‌ی خارج کردن آب کثیف حاصل از شستشو را دارد. پمپ تخلیه در زیر مخزن ماشین لباسشویی قرار گرفته و توسط یک لوله آب را از مخزن مکش و توسط لوله دیگهر که همان شلنگ یا لوله تخلیه نامیده میشود آب را به سیستم فاضلاب منزل وصل میشود.پمپ تخلیه دارای فیلتری است که آشغال‌ها و پرز لبا‌س‌ها را جمع می‌کند.

پمپ تخلیه یا درین ماشین لباسشویی

شیربرقی(water inlet valve)

یکی از وظایف اصلی در عملکرد ماشین لباسشویی توسط شیربرقی صورت میگیرد که مسئولیت آن تنظیم کردن و کنترل آب ورودی به ماشین لباسشویی است.

هنگام روشن شدن دستگاه،جریان برق به قسمت سیم پیچ شیر برقی ماشین لباسشویی می‌رسد و با عملکرد بوبین، آب به درون ماشین لباسشویی وارد میشود.

پس از رسیدن آب درون مخزن لباسشویی به حد نصاب، با تشخیص سنسور هیدرواستات جریان برق شیر برقی قطع و از ورود آب جلوگیری میشود و ماشین لباسشویی عمل شستن و خشک کردن لباس‌ها را آغاز میکند.

شیرهایی برقی ماشین های لباسشویی در نمونه‌های تک بوبین تا چهار بوبین طراحی و تولید شده‌اند.بنابرابن هنگام تعویض دقت کنید شیر برقی مخصوص لباسشویی خود را تهیه کنید.

شیر برقی ماشین لباسشویی

میکروسوئیچ درب

وظیفه این قطعه در ماشین لباسشویی قفل کردن درب جهت شروع به کار دستگاه می باشد.

میکروسوئیچ ها را به سه مدل از نظر تعداد سیم تقسیم میکنند.

 میکروسوئیچ دو سیم: این مدل فقط دستگاه را روشن و خاموش می کند.

میکرو سوئیچ  سه سیم: دستگاه را استندبای می‌کند بعد ادامه فعالیت انجام می‌شود ،قفل کن دارد و ساختار بی متال یا ساختار سنولوئید دارند.

میکروسوئیچ چهار سیم : عملکردی شبیه میکروسوئیچ ۳سیم دارد.

 در اصل میکروسوئیچ ها طوری طراحی شده اند که تا درب دستگاه مطمئنا بسته نشده باشد اجازه آبگیری به دستگاه را نمیدهد، حتی در صورت اتصالی ناخواسته یا خرابی برد.

میکروسوییچ درب ماشین لباسشویی

سایر قطعات ماشین لباسشویی

 

حتما بخوانید!
عیب یابی ماشین لباسشویی

در ماشین لباسشویی قطعات بسیار دیگری وجود دارند که نسبت به قطعات اصلی بالا کمتر دچار خرابی میشوند .

این قطعات شامل:

  • بدنه لباسشویی  ، دیگ ، آبکش ، بلبرینگ ، کاسه نمد ، فلکه ، تسمه ، لنگرها ،
  • لاستیک دور درب ، لرزه گیر ، محفظه جاپودری ، ضامن در و دستگیره ،
  • شلینگ ورودی ، شیلنگ تخلیه ، انواع فیلتر ، لولای در ، خرطومی دیگ به زیر جاپودری
  • خرطومی دیگ به فیلتر، المنت هیتر و………. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *